Om firmaet

Velkommen til Nordens største underholdningsbutik på nettet
Vi tilbyder dig det bedste indenfor musik, film, spil, tøj, sport, husholdningsprodukter, mobiltelefoni og elektronik. Når du handler på CDON.COM stræber vi efter at give dig en sjov og spændende oplevelse. 

 

CDON.COM - en del af Qliro Group

CDON.COM indgår i Qliro Group, en førende e-handelskoncern i Norden. Siden sin begyndelse i 1999 er gruppen vokset og har spredt sin produktportefølje til i dag at være en førende e-handelsaktør indenfor konsumentvarer og livsstilsprodukter via CDON.COM, Lekmer, Nelly (Nelly.com, NLYman.com, Members.com) og Gymgrossisten (Gymgrossisten.com/ Gymsector.com, Bodystore.com, Milebreaker.com). I koncernen indgår også betalingstjenesten Qliro. I 2013 genererede gruppen 4,4 milliarder kroner i indtægter. Qliro Groups aktier er noterede på Nasdaq Stockholms Mid-capliste under navnet ”QLRO”.

For mere information om Qliro Group, pressekontakt, og karrieremuligheder indenfor koncernen, besøg venligst www.qlirogroup.com.

 

Vores varemærker:

CDON.COM,  Nelly (Nelly.com, NLYman.com, Members.com) og Gymgrossisten (Gymgrossisten.com, Gymsector.com, Bodystore.com, Milebreaker.com). I koncernen indgår også betalingstjenesten Qliro.

 

Underholdning til fantastiske priser

Som Nordens største indkøbere, kan vi altid tilbyde dig fordelagtige priser. Vi tilbyder desuden altid prisværdige nyheder, kampagner og specialtilbud. Vi gør også alt for at holde vores omkostninger nede i andre henseender, fx med store centrallager og uden dyre butisklokaler.

 

Enormt udbud

På CDON.COM kan du vælge mellem mængder af film, cd'er, spil, legetøj, tøj, elektronik, mobiler og sport- og husholdningsprodukter. Vores sortiment vokser hele tiden og du finder garanteret noget du kan lide.

 

God service

På CDON.COM ønsker vi at give dig god service fra det øjeblik du vælger at handle. Det gør vi ved bl.a. at vejlede dig i dit valg af produkt, gennem at lade dig se hvad andre, som har søgt og/eller købt samme produkt, har valgt. Vi arbejder altid på at du skal få de rigtige varer på så kort tid som muligt. Vores kundeservice forsøger også altid at besvare eventuelle spørgsmål så hurtigt som muligt. På CDON.COM kan du altid handle trygt og sikkert.

 

Velkommen som kunde

Når du er fyldt 18 år er du velkommen til at handle på CDON.COM. Hvis du er yngre må du bede en voksen registrere sig som kunde.

 

Kontakt CDON.COM

På CDON AB's kontor i Malmø arbejder der omkring 130 personer indenfor kundeservice, indkøb, IT og marketing.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os angående et virksomhedsærinde,
kan du få fat på vores kontaktpersoner på fornavn.efternavn@cdon.com.

Kundeserviceærinde besvares via vores kontaktformular

kundeserviceDK@cdon.com

Magnus Fredin, Adm. direktør
Erik Löfgren, presseansvarlig Qliro Group

Adresse: CDON AB, Box 385, Södergatan 22 (besøgsadresse), SE-211 34 Malmø, Sverige
Organisationsnummer: 556406-1702 / CVR-Nummer: 10168953