Komfur

  • Gram EKM3600-90

    Massepladekomfur i hvid Traditionel ovn med 4 + 1 funktioner - bl.a. grill Ekstra lavt ...

    3463 kr

Skal du have nyt komfur?

Da komfuret oftest er i brug dagligt og følger dig i mange år frem, er det vigtigt, at du vælger det komfur, der passer til netop dig og dine behov. Brug god tid på at afgrænse dine ønsker og behov, så du efter købet kan glædes hver dag, når du kokkererer det daglige aftensmåltid, eller når vennerne kommer på besøg. Der findes flere forskellige typer og teknologier inden for komfurer og det kan måske være svært at finde frem til hvilket, der passer til netop dig og din familie. Her på CDON.COM har vi et bredt udvalg af komfurer, og vi står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige. Et VOSS komfur er et populært valg uanset hvilken type komfur, du vælger. Der findes mange typer af VOSS komfurer, så du kan helt sikkert finde et, der dækker dit behov. Du kan naturligvis også vælge et af vores andre mærker, som f.eks. Gram eller Gorenje. Uanset mærket, kan du her på CDON.COM finde et stort udvalg af komfurer. Vælg f.eks. et glaskeramisk komfur, et induktionskomfur eller et gaskomfur. Er du klar til at se nærmere på vores komfurer? Så læs videre og find det, der passer til netop dig!

Vælg det rette komfur

Når du skal vælge hvilket komfur, du skal have, skal du tænke på dine behov. Har du gas installeret i dit køkken, er det naturligvis oplagt at vælge et gaskomfur. Har du el, er to meget populære løsninger de glaskeramiske komfurer og induktionskomfurerne. Men hvad er egentlig forskellen? Et induktionskomfur varmer ikke selve pladen op, men kun de gryder og pander der står på dem. Dette kan for eksempel være den rette løsning for dig, der har børn, og naturligvis gerne vil undgå, at de brænder sig på kogepladerne. Induktionskomfurer er ofte lidt dyrere end glaskeramiske komfurer, men til gengæld sparer de strøm, når de er i brug, på grund af den hurtige nedkøling. Du skal dog være opmærksom på, at induktion kræver særlige gryder og pander, som egner sig til denne type af komfur. Glaskeramiske komfurer opvarmer selve pladen, og varmen overføres til gryden. Dette kan være det rette valg for dig, der gerne vil have en lidt billigere løsning, og ikke har behov for hurtig nedkøling. I begge tilfælde får du et komfur i flot design, som er let at rengøre. Når du har besluttet dig for hvilken løsning, der passer til dine behov, så se vores gode komfur tilbud her hos CDON.COM, Nordens største varehus.

Klar til at købe komfur?

Er du klar til at købe dit nye komfur? Så er der ikke andet tilbage end at vælge. Gå ind under vores hjem & have sektion, klik ind på hvidevarer, og find vores store udvalg af komfurer i venstre side af skærmen. Tag dig god tid, tal med din familie og find, hvad I vil have. Når du har valgt dit drømmekomfur, er det bare at bestille. Vi ser frem til din ordre og leverer komfuret snarest. Er du ikke helt klar til at købe dit nye komfur endnu? Så tag et kig på vores udvalg af kogeplader og se, om dette passer bedre til dit behov. Du kan stadig vælge mellem kogeplader til gas, kogeplader med glaskeramisk overflade og kogeplader med induktion, men uden at ovnen følger med. Klik ind på det produkt, der passer dig bedst, og bestil allerede i dag. Så vil vi her hos CDON.COM sørge for, at du kan opfylde dine gastronomiske drømme inden længe! Vi glæder os til at handle med dig.