Kogeplader

 • Gorenje GW65CLB

  Gorenje Classico Collection Kogeplade: Gaskogeplade Elektronisk tænding Type af kogegre...

  3213 kr
 • Gorenje GW6N41IX

  Kogeplade Gaskogeplade Elektronisk tænding Type af kogegrejs støtter: Støbejernsriste W...

  3295 kr
 • SMEG PGF32G

  30 CM DOMINO GASKOGEPLADE NORMAL NEDFÆLDNING RUSTFRIT STÅL Passer til bygas men OBS på ...

  3299 kr

Nye kogeplader til dit køkken

Trænger dit køkken til forandring, skal du designe et nyt køkken helt fra bunden af, eller har du blot brug for at udskifte gamle og udtjente elementer? Uanset årsagen, så er du havnet det rette sted i din søgen. Så velkommen til CDON.COM. Her sælger vi alle de produkter du har brug for i dit køkken. Et af de mest basale og vigtige elementer i et køkken er kogeplader, og her finder du et stort udvalg af forskellige kogeplader her hos os. Lige meget hvilken form for kogeplader, du leder efter, er vi sikre på, at du vil finde det, du skal bruge, her hos CDON.COM. Se bare på vores udvalg og de mange muligheder - måske kan en af dem havne i lige præcis dit hjem? Er du i tvivl om hvilken, så læs med nedenfor - vi giver dig en lille guide.

Find de rette kogeplader

Når du skal ud og vælge et nyt sæt kogeplader er det en god idé, først og fremmest at finde ud af hvilke behov du har. Inventaret du køber skal naturligvis passe til størrelsen og indretningen af køkkenet, og funktonerne skal ligeledes matche din og familiens madlavningsbehov. Skal dine nye kogeplader eksempelvis passe ind i et mindre køkken eller i et sommerhus, er det værd at kigge på keramiske kogeplader, som kun har to kogezoner og dermed pladsbesparende. Vil du derimod gerne have godt med plads til at lave mad - og er dit køkken alt fra en mellemstørrelse til stort - kan vi anbefale den type af kogeplader, der har fire kogezoner. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af kogeplader her på siden, nemlig induktions-, glaskeramiske og gas kogeplader. Professionelle kokke foretrækker som oftest at arbejde med gas, da dette er let at styre, i og med man på et split sekund kan tænde og slukke for blusset, og dermed regulere varmen. Når du har en ide om, hvad du har mest behov for, kan du klikke på den individuelle vare og finde den, der passer bedst til dig. Og ellers sidder vi klar ved kundeservice for at hjælpe dig!

Køb dine nye kogeplader hos CDON.COM

Hos CDON.COM har vi rigtig mange forskellige produkter til hele hjemmet. Vi er Nordens største varehus, så vi har naturligvis et udvalg, der passer til denne fornemme titel. Udover at vi sælger kogeplader kan du selvfølgelig finde et matchende komfur, en opvaskemaskine der kan håndtere alt opvasken fra dine gastronomiske udfoldelser og meget mere. Vi har jævnligt tilbud her på hjemmesiden, og derfor er det også værd at se, hvad du kan spare ved at kigge relevante tilbud igennem. Er det svært for dig at træffe en beslutning, så husk, at du har 14 dages fortrydelsesret her hos CDON.COM. Og som vi ser det, er det en god mulighed at have i baghånden, hvis varen viser sig ikke at være noget for dig. Vi er i hvert fald sikre på, at du vil blive inspireret til et nyt køb her hos os - så kig på vores udvalg, og find dine nye kogeplader hos os i dag!