Philips Krøllejern ProCare HPS940

Philips Krøllejern ProCare HPS940
Tip en ven
499 kr I øjeblikket udsolgt

-52%

Ord. pris 1049 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Perfekte krøller uden krøllejern
 • Sikkert anti-indviklingssystem
 • Keramisk belægning, som beskytter håret
 • Laver både store og små krøller
 • Endelig er det nemt selv at skabe perfekte krøller og style håret med professionelt salonresultat, uden behov for at anvende et almindeligt krøllejern. Takket være AutoCurleren kan du nu skabe små eller store krøller på ingen tid - det automatiske krøllejern ruller, varmer og krøller håret automatisk. Anti-indviklingssystemet sikrer, at håret aldrig sidder fast. Keramisk belægning i titanium beskytter mod varmen, hvilket gør stylingen skånsom og efterlader håret skinnende blankt! Philips AutoCurler er til dig, som vil have et professionelt og glamourøst resultat uden at få håret viklet ind i krøllejernet. 
 • När du lægger en hårlok i krøllejernets rulle, trækker AutoCurleren forsigtigt hårlokken ind og varmer håret op. På blot et par sekunder har du en naturligt bølgende krølle og et glat og skinnende hår. Den keramiske belægning i titanium på krøllejernets rulle kombinerer fremragende varmeoverførsel med en supertynd, glat overflade, som beskytter håret mod varme. Den keramiske belægning lukker hårets porer, hvilket gør håret skinnende og glat. 
 • Mange stylingprodukter og krøllejern, som anvender varme, slider på dit hår. Vi på Philips vil have, at du skal føle dig glamourøs hver dag uden at behøve at bruge flere timer på styling, som desuden slider på dit hår. Procurlerens keramiske belægning i titanium beskytter håret mod varmen og lukker hårets porer, hvilket gør at håret bliver skinnende blankt efter stylingen. 
 • Procurleren har en børsteløs motor, som forhindrer, at håret sidder fast. Du kan skabe krøller i alle forskellige retninger og eksperimentere med forskellige slags stil. For et stilrent og symmetrisk look, krøl håret konsekvent i samme retning. Du kan også anvende den automatiske krøllefunktion med en blanding af begge krølleretninger for at opnå et naturligt look. 
 • De tre varmeindstillinger (170 °C, 190 °C, 210 °C) og de tre tidsindstillinger (12 sek., 10 sek., 8 sek.) gør, at du kan vælge mellem forskellige slags stil – naturlige, store bølger eller mindre, mere stylede krøller. Anvend temperatur- og tidsindstillingerne til at eksperimentere dig frem til præcis den stil, du vil have. Du kan også justere retningen på krøllerne med tre forskellige krølleretninger (højre, venstre, skiftevis). For et stilrent og symmetrisk look - krøl håret konsekvent i samme retning. Anvender du den automatiske krøllefunktion med en blanding af begge krølleretningerne, får du et naturligt look med bølgende, blanke krøller. 
 • Philips ProCare AutoCurler har en hurtig opvarmningstid på under 30 sekunder, så du kommer hurtigt i gang med stylingen. 
 • Med AutoCurleren er det nemmere at få et professionelt resultat, end når du anvender et almindeligt krøllejern. AutoCurleren har tre justerbare krølleretninger (venstre, højre og skiftevis). Krøl konsekvent i samme retning for et stylet resultat, eller anvend den automatiske indstilling for en blanding af krøller mod højre og venstre for at opnå et naturligt look. 
 • Philips ProCare AutoCurler har et ergonomisk design, som gør det nemt for dig at skabe jævne krøller i hele håret, også i nakken. Da ProCurleren er automatisk, behøver du ikke at bekymre dig for mindre volumen eller ujævne krøller bag på hovedet, og du får et perfekt og symmetrisk resultat i hele håret, uden at skulle besvære dig med spejle.
 • Den varmeisolerende kam sikrer, at du aldrig brænder dig ved stylingen. Til forskel fra almindelige krøllejern kommer du aldrig til at brænde fingrene, når du anvender Philips ProCare AutoCurler.
 • Den 2,0 m lange ledning giver øget fleksibilitet og nemmere håndtering. Denne salonanbefalede ledningslængde gør det nemt for dig at anvende Philips ProCare AutoCurler, hvor du vil, og du har masser af plads til at skabe det look, du vil have.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 188/måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 122/måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 73/måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »