Videokameraer

Med et håndholdt videokamera får du et videokamera proppet med smarte funktioner som gør at du kan filme bedre og resultatet bliver elegant. Nu har du altid dine bedste minder ved hånden i højeste kvalitet.
 • Panasonic HC-V160

  • HC-V160 er udstyret med hele 77 x intelligent zoom trods det kompakte format
  • Billedstabilisatoren kompenserer for lettere håndbevægelser
  • Med et 32,3 mm vidvinkelobjektiv får du plads til flere mennesker og mere baggrund i et billede
  • BSI-sensoren har forbedret følsomhed, som gør det muligt at få fine og klare billeder, selv under dårlige lysforhold
  • Filtereffekter som Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie og Time Lapse-optagelse giver dig mulighed for at optage kreative videoklip i alle typer filmsituationer
  • iA (intelligent Auto) er en avanceret funktion, som registrerer miljøet i fotosituationen og automatisk indstiller det program og de funktioner, der giver optimale resultater
  1390 kr
 • Panasonic HC-V180EC-K

  • Full HD, 1920x1080
  • 90x intelligent/50x optisk zoom
  • 28 mm vidvinkel
  • 2,7” display
  • Kreativ kontrol
  • Level Shot-funktion og automatisk korrigering af rystebevægelser
  1890 kr

Dashboard kamera

Et mini pocket videokamera er et lille og kompakt videokamera som du kan tage med dig overalt. Overfør filmene enkelt til din blog eller Youtube. Vis dine venner det sidste nye der er sket i dit liv!

 

Gem øjeblikket for altid med videokameraer

En 1 års fødselsdag, et studentergilde, en bryllupstale eller et ferieminde? Hvem har ikke prøvet at sidde med følelsen af, at lige netop dette øjeblik ville have været dyrebart at kunne beholde for altid? Med et videokamera behøver du ikke gå glip af flere minder, du gerne ville have bevaret. Hos CDON.COM kan du få videokameraer, som både har kvaliteten og designet i orden – altid til konkurrencedygtige priser. Videokameraer er ikke længere kun store og tunge, som du måske husker dem, fra dengang de kom på markedet. I dag kan du få rigtig gode videokameraer, som næsten er så små, at du kan gemme dem i lommen. De større eksisterer stadig, men bliver mest brugt til at optage film, der skal bruges professionelt. Vi sælger videokameraer fra mange forskellige mærker, og de fleste af vores videokameraer er også lavet til at kunne klare - eller ligefrem beregnet til - vand, så du kan snildt tage det med på din næste dykker- og snorkeltur eller med ud i regnen.

CDON.COM har videokameraer til ethvert behov

Mange videokameraer nu om dage er lavet til, at både børn og voksne kan betjene dem. Om det er til professionelt brug eller til at filme begivenheder i dit liv, du skal bruge et videokamera, så har CDON.COM noget til ethvert behov, så du er forberedt til det hele. Et almindeligt billede giver dig ikke den helt samme oplevelse, som en optagelse af en begivenhed gør - du kan høre stemmer, se bevægelser og bedre mærke stemningen. Forbedret avanceret billedstabilisator, mikrofon med zoomfunktion og automatisk vindundertrykkelse er blot nogle af de funktioner, de nye videokameraerne har, og så har vi også et hav af muligheder for tilkøb af smart tilbehør. Vi har en masse tilbud med uhyre gode priser, billig - og endda i nogle tilfælde gratis fragt ved køb samt hurtig levering. Læs mere om vores videokameraer her på siden, eller kontakt vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Køb videokamera her hos CDON.COM, Nordens største varehus, så du er klar til at bevare alle de vigtige og store øjeblikke i dit og din families liv.

Videokameraer og andre kameratyper

I stedet for, eller som supplement til, et videokamera, forhandler CDON.COM bl.a. også systemkameraer og kompaktkameraer til alle anledninger, og til nybegyndere såvel som professionelle. Et systemkamera er et kamera, som ifølge de professionelle skyder lige så fine billeder som et spejlreflekskamera. Det fylder mindre, prisen er lavere, og det er nemt og bekvemt at have med sig, så du hurtigt og diskret kan tage billeder. Derudover er det spækket med mange, smarte funktioner. Mange kendte mærker er nu begyndt at satse på disse systemkameraer frem for de større spejlreflekskameraer. Kompaktkameraet derimod er den mest udbredte kameratype, når vi taler om såkaldte rigtige kameraer og ikke mobilkameraer. Også dette kamera har mange smarte funktioner såsom høj oplæsning og høj megapixel, optisk zoom og minimal vægt, og så ligger det i en populær, billig prisklasse. Om du er til videokameraer, et kompakt kamera eller et systemkamera, så er du kommet til det rette sted. CDON.COM forhandler alle tre slags, og vi håber, at du finder lige præcis det kamera, du ønsker dig her.