Sony Xperia XZ Premium Lyserød

Sony Xperia XZ Premium Lyserød
Tip en ven
5990 kr
fra 294 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • 5,5" 4K HDR-skærm
 • Qualcomm® Snapdragon™ 835 64-bit-processor
 • 4 GB RAM
 • 19 MP-, Motion Eye-kamera
 • 13 MP-selfiekamera
 • IP65/IP68-beskyttet mod vand og støv
 • Fingeraftrykslæser
 • Corning® Gorilla® Glass 5 (både foran og bagpå)

Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium er Sonys mest banebrydende smartphone hidtil, med det nye, avancerede Motion Eye™-kamera, der indfanger bevægelser, som øjet ikke engang kan se, en 4K HDR-skærm, et opdateret og eksklusivt design og endnu flere intelligente funktioner end sine forgængere.

Kamera, som automatisk tager billeder af dig

I Xperia XZ Premium kombineres Sonys egenskaber fra ‘α’ og Cyber-shot™-kameraerne for at skabe det Motion Eye™, så kameraet kan indfange liv og oplevelser som ingen anden smartphone. Xperia XZ Premium er den første smartphon med en Exmor™RS-sensor med hukommelse, som giver fem gange hurtigere billedscanning og dataoverførsel. Den indbyggede hukommelse giver mulighed for at afspille video i 960 billeder pr. sekund, hvilket gør Xperia XZ Premium til verdens første smartphone med Super Slow Motion - resultatet bliver en slow motion-effekt, der er fire gange langsommere end på andre smartphones1.

Med Predictive Capture ligger Xperia XZ Premium altid et skridt foran. Når kameraet er tændt og registrerer en bevægelse, begynder det automatisk at gemme billeder i sonsorens indbyggede hukommelse. Fra sekundet inden du trykker på knappen, har du således allerede et udvalg af op til fire billeder at vælge imellem, hvis du har overset et øjeblik, eller du var for langsom på aftrækkeren. Herudover har det nye Motion Eye™-kamera på 19 MP hele 19% større pixels, som kan indfange mere lys for at give mere detaljerede og skarpe billeder selv i svagt lys. Flere kameraforbedringer omfatter en helt ny G-linse med enestående skarphed og Bionz™-kameraprocessor, som indfanger bevægelige objekter mere præcist.

Verdens første 4K HDR-skærm

Skærmen i Xperia XZ Premium er på 5,5 tommer og er verdens første 4K HDR-display (High Dynamic Range, 2160 x 3840) i en smartphone. Den anvender Sonys BRAVIA TV-teknologi sammen med TRILUMINOS™-teknologi, hvilket giver overlegen realisme og forbløffende lysstyrke, farve og kontrast.

Tætpakket præstation ...

Xperia XZ Premium er en af de første telefoner med Qualcomms® Snapdragon™ 835-platform, så den er fremtidssikret til fiberagtige downloadhastigheder på op til 1 Gbps med det integrerede Snapdragon X16 LTE-modem.

Den kraftfulde processor får også mest muligt ud af telefonens hardware, når det gælder grafik og batteribrug. Filoverførslen maksimeres også takket være USB 3.1, som er ti gange hurtigere end USB 2.0 for hastigheder på op til 5 Gbps. Præcis som sin foregænger er den også udstyret med USB Type-C™, så kablet altid vender den rette side opad.

… indpakket i et flot design

Xperia XZ Premiums harmoniske og fuldendte design omfatter et let buet ydre i glas og metal, som, når den vendes om, giver en spejleffekt på bagsiden. På siden sidder fingeraftrykslæseren, som gør det nemt og sikkert at låse telefonen op. Takket være IP65/68-klassificeringen behøver du ikke at bekymre dig for regn eller støv, og med det forstærkede Corning® Gorilla® Glass 5 på både for- og bagsiden tages telefonens holdbarhed til nye højder. Xperia XZ Premium kommer i farverne Luminous Chrome og Deep Sea Black.

Tager intelligent til et nyt niveau

Xperia XZ Premium lærer kontinuerligt mere om sin bruger og giver anbefalinger baseret på brugerens adfærd for at give den smarteste og mest personlige oplevelse hidtil. Batteriet maksimeres med Smart Stamina, som nøje beregner, hvor længe din nuværende opladning rækker, baseret på dit normale anvendelsesmønster, og advarer dig, hvis du risikerer at løbe tør for batteri, inden dagen er omme Med Battery Care og Qnovo Adaptive Charging beskyttes batteriet mod unødigt slid for en op til dobbelt så lang levetid. I Norden leveres Xperia XZ Premium desuden med hurtigopladeren UCH12W.

Lyd og gaming

Med High Resolution Audio-afspilning og DSEE HX™-teknologi er lyden i Xperia XZ Premium i toppklasse. Telefonen opskalerer streamede musiknumre og MP3-musiknumre til næsten high-res-kvalitet, og med LDAC aktiveres mister du intet af kvaliteten, når du afspiller musik trådløst, da den overfører tre gange mere lyddata i sammenligning med almindelig Bluetooth.

Ved at koble telefonen sammen med din PlayStation®4-konsol kan du afspille direkte på displayet, som takket være processoren, hukommelsen og 4K-skærmen gør spiloplevelsen bedre end nogensinde.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Sony
Screen Size 5,5 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Screen Resolution 3840 x 2160
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
Sony Xperia XZ Premium Lyserød

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 1103 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 579 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 294 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »