iPhone 5s 16GB Grå

-24%

2111 kr
Ord. pris 2790 kr
Del betalingen op 138/måned
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragt: 49 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • 4" retina skærm
 • Fingeraftrykssensor
 • 8 megapixel kamera
 • 1,7 GHz dual-core processor
 • 4G

Utænkelig før.
Uundværlig nu.

A7-processor med 64-bit arkitektur. En fingeraftrykssensor til identificering. Et bedre, hurtigere kamera. Og et operativsystem, der er bygget specielt til 64 bit. Med bare en af disse funktioner ville en smartphone være forud for sin tid. Med alle disse funktioner i en smartphone bliver det til en iPhone, der virkelig er forud for sin tid.

Guld værd.
Også i sølv og grå.

iPhone 5s er fremstillet med præcision helt ned til den enkelte mikron. Og det er tydeligt overalt. Det smukke aluminiumskabinet. Det glatte metal og glas. Safirkrystal i knappen Hjem. Og mere safirkrystal, der beskytter iSight-kameraet. Design og konstruktion er uovertruffent. Derfor ser iPhone 5s godt ud og føles utrolig tynd og let. Og den fås i tre elegante udtryk: guld, sølv og space grey.

Touch ID.
Dit fingeraftryk. Din iPhone.

Du tjekker din iPhone mange, mange gange hver dag. Det sinker dig at skulle indtaste en adgangskode hver gang. Men du gør det, fordi det er vigtigt for dig at være sikker på, at ingen andre har adgang til din iPhone. Med iPhone 5s er det hurtigere, nemmere og endda sådan lidt fremtidsagtigt at komme ind i telefonen. Vi præsenterer Touch ID – en ny fingeraftrykssensor til identificering.

Sæt din finger på knappen Hjem – og iPhone bliver låst op. Det er en praktisk og meget sikker måde at få adgang til telefonen på. Dit fingeraftryk kan også godkende indkøb fra iTunes Store, App Store og iBooks Store, så du ikke behøver at indtaste din adgangskode. Desuden kan Touch ID kan læse fingeraftrykket 360 grader. Det betyder, at din iPhone læser dit fingeraftryk og ved, hvem du er, uanset hvordan den vender – stående, liggende eller alt derimellem. Og da Touch ID giver dig mulighed for at registrere flere fingeraftryk, kender den også de personer, du stoler på.

A7-processor.
Den første 64-bit smartphone i verden.

Der er hurtig. Og så er der hurtig som A7. Den nye A7-processor har op til 2 x hurtigere CPU- og grafikydeevne end A6-processoren. Hvad der er endnu mere imponerende er, at A7 gør iPhone 5s til verdens første 64-bit smartphone – dvs. samme arkitektur som i computere i en superslank telefon. Og da iOS 7 er bygget specielt til 64 bit, er det designet til at udnytte A7-processoren.

A7 understøtter OpenGL ES version 3.0 og leverer den type detaljeret grafik og avancerede visuelle effekter, som før kun kunne vises på Mac- og Windows-computere og spilkonsoller. Forskellen er utrolig. Tag f.eks. de imaginære verdener i spil. Teksturer og skygger er mere naturtro. Sollys reflekteres fra vandet. Hele oplevelsen er meget mere realistisk.

iOS 7 og alle de indbyggede apps er optimeret til A7-processoren. Kamera-appen er et godt eksempel. Den udnytter den nye billedsignalprocessor, der er indbygget i A7, og giver dig op til 2 x hurtigere autofokus, hurtigere fotooptagelse og højere billedfrekvenser til video.1 Og man skulle tro, at det alt sammen ville gå ud over batteritiden. Men det gør det ikke, for A7 er designet til at være utrolig energieffektiv.

M7-hjælpeprocessor.
En helt ny processor. Et helt nyt effektivitetsniveau.

Den nye M7-hjælpeprocessor er den perfekte partner til A7-processoren. Den er designet specielt til at måle bevægelsesdata fra accelerometeret, gyroskopet og kompasset – en opgave, som A7-processoren ellers skulle have klaret. Men M7 er meget bedre til det. Nu kan fitness-apps, der registrerer fysisk aktivitet, få adgang til dataene fra M7-hjælpeprocessoren uden konstant at skulle belaste A7-processoren. Så de kræver mindre strøm fra batteriet.

M7 ved, hvornår du går, løber eller endda kører. Appen Kort skifter f.eks. fra trinvis kørselsvejledning til rutevejledning for gående, hvis du parkerer bilen og fortsætter til fods. Og hvis telefonen har været på det samme sted et stykke tid, f.eks. når du sover, sender M7 færre netværks-ping for at spare på batteriet.

iSight-kamera.
Verdens mest populære kamera er blevet endnu bedre.

iPhone 5s indeholder avancerede teknologier, der er designet specielt til iSight-kameraets hardware og software. Så alle kan tage et fantastisk billede hvor som helst, når som helst. Det giver bare mere mening at lære iPhone at tage bedre billeder end at lære en masse mennesker, hvordan de bliver bedre fotografer. Her er nogle af det nye iSight-kameras funktioner.

FaceTime HD-kamera.
Opkald med video. Eller uden.

iPhone 5s indeholder avancerede teknologier, der er designet specielt til iSight-kameraets hardware og software. Så alle kan tage et fantastisk billede hvor som helst, når som helst. Det giver bare mere mening at lære iPhone at tage bedre billeder end at lære en masse mennesker, hvordan de bliver bedre fotografer. Her er nogle af det nye iSight-kameras funktioner.

Ultrahurtig trådløs 4G LTE-teknologi.
Bedre 4G LTE-dækning end nogensinde.

iPhone 5s har op til 13 4G LTE-bånd. Det er flere end nogen anden smartphone i verden. Så nu er der endnu flere, der kan opleve de høje overførselshastigheder. Og antallet af 4G LTE-operatører, der understøttes af iPhone, vokser overalt i verden. Så når du rejser, kan du udnytte de ultrahurtige 4G LTE-netværk flere steder.

iOS 7.
Supplerer iPhone 5S, På smukkeste vis.

iOS 7 blev designet med iPhone 5s i tankerne. Alle dele af systemet udnytter de avancerede teknologier, der er indbygget i iPhone 5s – f.eks. 64-bit A7-processoren, fingeraftrykssensoren til Touch ID og det nye, endnu bedre iSight-kamera. Derudover introducerer iOS 7 nogle fantastiske nye funktioner, f.eks. smartere multitasking, AirDrop og Kontrolcenter, så det bliver endnu nemmere, hurtigere og sjovere at gøre alt det, du gør hver dag. Uanset hvad du gør, og hvilken app du bruger, er det ekstremt intuitivt at finde rundt i. Så lige fra den første dag ved du, hvordan du skal bruge vores mest avancerede mobiloperativsystem på vores hidtil mest avancerede iPhone.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Apple
Batteri
Teknologi Litiumjon
Taletid (PB) 10 h
Standbytid (PB) 250 h
Beskeder & Internet
Meddelelsessystem Stöd för PDF, Stöd för Zip Manager, Stöd för Microsoft Word, Stöd för Microsoft Excel, Stöd för Microsoft PowerPoint
Instant Messaging Services SMS, MMS
Mobil Besked Services SMS, MMS
Understøttede Sociale Netværk og Blogs Twitter, Facebook
CE-indlæseenhed
Type Pekskärm (multi-touch)
Digital-afspiller (optager)
digitale lydstandarder understøttet Apple Lossless, AAC-LC, WAV, AAC, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, Skyddad AAC, AIFF, PCM, Audible, MP3
Digitalkamera
Digitalzoom 3
Blænderåbning F/2.2
Fokusindstilling Automatisk
Kamera Lys Kilde Dubbel LED-blixt
Funktioner Ansiktsdetektering, Multi-shots, Videoinspelning, Videostabiliserare, Pek för fokus, Foto och geomärkning, Autoexponering, FaceTime HD-kamera, IR-filter, Burst mode, Slowmotionvideo, Linsskydd i safirkristall, True Tone-blixt, Sensor för baksidesbelysning, iSight-kamera, Bildstabiliserare
Videooptager-opløsninger 1920 x 1080 (1080p)
Fremadrettet kamera 1,2 megapixel
Diverse
Materiale Aluminium, Glas
Med telefonudstyr USB--kabel, Strömadapter, Apple EarPods
Kompatible standarder HAC ( Hearing Aid Compatible )
SAR værdi 0.98 W/kg
Produktfarve Grå
Farve Rymdgrå
Flashhukommelse
Brugerhukommelse 16 GB
Smartphone hukommelse 16 GB
Funktioner
Ekstra funktioner (PB) Multitasking, Ansiktstid, AirPlay trådlös strömning, OpenGL 3.0-support, iCloud Photo Sharing, AirDrop-funktion, Stöd för Apple TV (2:a, 3:e), Video mirroring
Sikkerhedsenhed Fingeravtrycksläsare
Sensorere Accelerometer, Miljöljussensor, Närhetssensor, Treaxlad gyrosensor, Digital kompass
Telefonfunktioner Högtalartelefon, Röststyrning, Samtalstimer, Konferenssamtal, Röststyrd uppringning, Vibrerande larm
GPS-system
Navigationssoftware & service Apple Maps
Kommunikationer
Trådløs grænseflade Bluetooth 4.0, IEEE 802.11a/b/g/n
Kommunikationsfunktioner Mobil e-postenhet, Internetläsare
Dataoverførsel GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA
Driftsfrekvens for datatransmission LTE 800 DD/850/900/1800/1900/2100/2600
Driftsbånd for datatransmission LTE Band 1, LTE Band 3, LTE Band 5, LTE Band 7, LTE Band 20, LTE-Band 2, LTE Band 8
Miljømæssige parametre
Min. driftstemperatur 0x
Maks. driftstemperatur 35x
Fugtighedsgrad ved brug 5 - 95 % (icke-kondenserande)
Mobile Services
Funktioner inkluderet Videosamtal, App Store, iTunes Store, iTunes Radio, Siri, Newsstand, Weather, Safari, Photos, Game Center, FaceTime, iCloud, Stocks, Mail, Calendar, Contacts, Passbook, Notes, Camera, Music, Clock, Phone, Messages, Compass, Reminders, Voice Memos, Control Center, Videos, Calculator, Apple Maps
Mobiltelefon
Type Smartphone
Teknologi WCDMA (UMTS) / GSM
Bånd WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900
Applikationsprogrammel Camera, FaceTime, Safari, Videos, Photos, Game Center, Aktier, Newsstand, Weather, Siri, iCloud, Påminnelser, Music, Clock, Mail, Calculator, Notes, Calendar, Contacts, Passbook, Messages, Voice Memos, Control Center, Compass, Phone
Operativsystem iOS 7
Serviceudbyder Inte specificerad
Telefon Udformning Beröring
Integrerede Komponenter Bakåtriktad kamera, Framåtriktad kamera, Röstinspelare, Navigering
Betjeningssystem-familie iOS
Generation af mobilt bredbånd 4G
Mål og vægt
Bredde 5,86 cm
Dybde 0,76 cm
Højde 12,38 cm
Vægt 0,11 kg
Optisk sensor
Sensor opløsning 8 MP
Organisator
Personlig informationsadministration Kalender, Synkronisering med persondator, Kalkylator, Påminnelse, Larmklocka
Overskrift
Produktlinje Apple iPhone
Model 5s
Mærke Apple
Antal pakker 1
Processor
Type A7
Producent Apple
Service & Support
Type 1 års garanti
Skærm
Type LCD-skärm
Farveunderstøtning Färg
Visning af sprog Danska, Hebreiska, Ungerska, Tjeckiska, Malayiska, Kroatiska, Indonesiska, Thailändska, Slovakiska, UK English, Kinesiska (traditionell), Kinesiska (förenklad), Vietnamesiska, Ukrainska, Brasiliansk portugisiska, Engelska, Tyska, Franska, Italienska, Norska, Portugisiska, Polska, Finska, Svenska, Ryska, Spanska, Holländska, Grekiska, Turkiska, Arabiska, Rumänska, Katalanska, Japanska, Koreanska
Display opløsning 1 136 x 640 pixlar
Teknologi Retina Display with IPS technology
Diagonal størrelse (metrisk) 10,2 cm
Diagonalstørrelse af smartphone 4 "
Display_DiagonalSize 4 "
GPSSystem_Navigation A-GPS/GLONASS-mottagare
Screen Size 4 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System iOS
Screen Resolution 1136 x 640
Generation af mobilt bredbånd 4G
Detaljer om service & support / Type Detaljer om service & support / Totale kontraktperiode Detaljer om service & support / Service inkluderet
Begränsad garanti 1 år
Tekniskt stöd 90 dagar Konsultation
Telefonforbindelser / Type Telefonforbindelser / Antal Telefonforbindelser / Forbindelsestype
Utgång för headset 1 Minihörlurskontakt 3,5 mm
Lightning 1
Run Time detaljer / Brugstilstand Run Time detaljer / Brugsdetaljer Run Time detaljer / Run Time (op til)
Tala WCDMA
Vänteläge
Aktiv onlineanvändning WCDMA 8 h
Aktiv onlineanvändning LTE 10 h
Aktiv onlineanvändning Wi-Fi 10 h
Uppspelning Video 10 h
Uppspelning Ljud 40 h
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 2 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Nem bestilling, hurtig levering, billig pris, super produkt.

Fed service hurtig handel tak

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
iPhone 5s 16GB Grå

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 457/måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 256/måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 138/måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »