Hovedtelefoner & Headset

Hovedtelefoner


Søger du hovedtelefoner at løbe med, tage med til DJ-gigen eller studiet? Uanset tegnebog eller anvendelsesområde, har vi hovedtelefonerne til dig. Fra hovedtelefoner med mikrofon til støjreducerende hovedtelefoner som lukker uønsket lyd ude når du er på vej til arbejde eller skole. Usikker på hvad du skal vælge? Vi hjælper dig! » Læs mere her.
BeatsX – Hovedtelefoner der passer til dit liv
 1190,-
  • Bluetooth
  • 3 farver
BeatsX – Hovedtelefoner der passer til dit liv
1190 kr.
Læs mere
Beats Solo3 Wireless
 1990,-
  • Bluetooth
  • 5 farver
Beats Solo3 Wireless
1990 kr.
Læs mere
Pioneer SE-MX8
 644,-
Pioneer SE-MX8
644 kr. 1490 kr.
Læs mere
Stöjreducerande hovedtelefoner Creative Aurvana ANC
 777,-
Stöjreducerande hovedtelefoner Creative Aurvana ANC
777 kr. 999 kr.
Læs mere
Pioneer in ear SE-CX7
 599.-
Pioneer in ear SE-CX7
599.- 1290.-
Læs mere
Mægtig lyd med Philips SHL3005
 159,-
Mægtig lyd med Philips SHL3005
159,- 399,-
Læs mere
Pioneer-hovedtelefoner med vildt fed diskotekslyd
 799,-
  • Superior club sound
Pioneer-hovedtelefoner med vildt fed diskotekslyd
799,- 1790,-
Læs mere
Fugtresistente sportshovedtelefoner MDR-AS800B fra Sony
 488,-
Fugtresistente sportshovedtelefoner MDR-AS800B fra Sony
488.-
Læs mere

Vælg Hovedtelefoner efter kategori


Vælg Hovedtelefoner efter producenter

Ugens Hovedtelefoner

Nyheder

Bestsellere

Top 100 – vores mest populære hovedtelefoner

 

Hovedtelefoner til alle lejligheder Mange hovedtelefoner fungerer i de fleste sammenhænge, men selvfølgelig findes der specielt designede hovedtelefoner til alle behov og lejligheder. Du er unik og din sans for god musik og stilfulde hovedtelefoner behøver ikke at være den samme som andres. Vi har derfor et bredt udvalg af hovedtelefoner til alle anvendelsesområder. Uanset om du skal træne, være DJ på klubben eller vil danse hjemme med trådløse hovedtelefoner, så har vi noget for dig.

Hovedtelefoner til mobilen Mange hovedtelefoner har en indbygget mikrofon og kontrolmuligheder der er tilpasset din telefon. Flere af modellerne understøtter både iPhone og iOS samt bl.a. Samsung Galaxy og andre Android-telefoner. Kontrollér altid, at hovedtelefonerne, du har besluttet dig for at købe, understøtte netop din telefon, da dette kan variere mellem de forskellige modeller.

Hovedtelefoner til løb og svedige træningsprogrammer Hvis du befinder dig på fitnesscenteret eller på en løbetur i skoven, er din yndlingsmusik den bedste motivation. Dette medfører til en endnu mere svedigt træningsforløb, som gør, at du har brug for hovedtelefoner, som holder på trykket – fra at du træner til at du pakker din fitnesstaske. Til både dig som dyrker den daglige motion eller dyrker meget sport, kan det være godt at investere penge for at købe et par hovedtelefoner, der er tilpasset en aktiv livsstil. Når det bliver svedigt på fitnesscenteret, kan det være godt at have et par hovedtelefoner der kan modstå fugt, og samtidigt slippe for sammenfiltring af ledningerne eller hele tiden at skulle rette på de dårligt-siddende hovedtelefoner under løberutinen.

Slip for ledningsrod og løse kabler – lyt trådløst Mange af vores modeller er tilgængelige i trådløse alternativer. Dette er perfekt til dig, der ønsker lidt mere albuerum og ikke ønsker at bekymre sig om at sidde fast i nogle lange ledninger. Er der ingen ledninger, så formindsker det risikoen for løse kabler, da der ikke findes nogen.

Vi har givetvis också de bästa tillbehören till din mobiltelefon. Snygga mobilskal i olika färger, headset och högtalare med det bästa ljudet,  de senaste aktivitetsarmbanden och Smartwatch.  Vi har också minneskort, laddare och kablar till din mobil. Välj bland tusentals prisvärda produkter från de mest populära tillverkarna.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi forklarer begreberne In-ear (eller øretelefoner) kaldes de mindre hovedtelefoner, som du har inde i dine ører, og i mange tilfælde også fungerer som en slags øreprop for at overdøve støj eller holdes på plads. In-ear-hovedtelefonerne er ofte gode i sportssammenhæng eller for den der ikke vil bære på store hovedtelefoner. På disse er det også sandsynligt at finde en mikrofon til handsfree-samtaler og andre funktioner til at styre din telefon uden at skulle samle den op, så du f.eks. kan skifte sang på din telefon. Disse mindre hovedtelefoner kan også være et godt alternativ, hvis du ofte bruger briller, har en stor frisure, øreringe eller noget andet der kan være i vejen eller gøre det svært at bruge store hovedtelefoner. On-ear kaldes de mest klassiske af alle hovedtelefoner og er dem der sidder på dine ører. Mange af on-ear hovedtelefoner er også foldbare, så de tager så lidt plads som muligt, når du ikke bruger dem. Full-size eller over-ear er de store hovedtelefoner som dækker hele øret. Disse hovedtelefoner har oftest størst potentiale til bassomfang og lydstyrke, og de blokkerer ofte støj bedre end hovedtelefoner der ikke er omsluttet hele øret.