Hovedtelefoner & Headset

Sony WI-H700
 690,-
Sony WI-H700
690 kr. 1490 kr.
Læs mere
Højtydende sportshovedtelefoner
Højtydende sportshovedtelefoner
549 kr.
Læs mere
Beats solo3
Beats solo3
1590 kr.
Læs mere
Marshall Major II
Marshall Major II
690 kr.
Læs mere
Den bedste aktive støjreducering i sin kategori
 1490,-
 • Bluetooth
 • Noise cancelling
Den bedste aktive støjreducering i sin kategori
1490 kr. 2290 kr.
Læs mere
Marshall Mid Hovedtelefoner
 978,-
 • 30 h spilletid
 • Bluetooth
Marshall Mid Hovedtelefoner
978 kr. 1190 kr.
Læs mere
True wireless høretelefoner som er prisen værd
 • Trådløs
 • Vandtæt
 • Indbygget Mikrofon
True wireless hodetelefoner
449 kr.
Læs mere
Bestseller fra Audio Technica
 • Fantastisk komfort
Populær studiohøretelefon med fantastisk lyd
849 kr.
Læs mere
Tilsluttet op til 12 timer med Bluetooth
 455,-
 • Bluetooth
 • AUX
 • 12 h
Tilsluttet op til 12 timer med Bluetooth
455 kr. 899 kr.
Læs mere
Den perfekte løsning til de aktive
 129,-
 • Bluetooth
Den perfekte løsning til de aktive
129 kr. 299 kr.
Læs mere
Den omhyggeligt konstruerede AKG N20
 529,-
Den omhyggeligt konstruerede AKG N20
529 kr. 795 kr.
Læs mere
De mest alsidige sportshovedtelefoner på markedet
 355,-
 • Svedresistente
 • Lightning-stik
 • Støjreducering
Reflect aware sport hovedtelefoner
355 kr. 1199 kr.
Læs mere

Vælg hovedtelefoner efter producent

Vælg hovedtelefoner efter kategori


Ugens Hovedtelefoner

Bestsellere

Top 100 – vores mest populære hovedtelefoner

 

Hovedtelefoner til alle lejligheder Mange hovedtelefoner fungerer i de fleste sammenhænge, men selvfølgelig findes der specielt designede hovedtelefoner til alle behov og lejligheder. Du er unik og din sans for god musik og stilfulde hovedtelefoner behøver ikke at være den samme som andres. Vi har derfor et bredt udvalg af hovedtelefoner til alle anvendelsesområder. Uanset om du skal træne, være DJ på klubben eller vil danse hjemme med trådløse hovedtelefoner, så har vi noget for dig.

Hovedtelefoner til mobilen Mange hovedtelefoner har en indbygget mikrofon og kontrolmuligheder der er tilpasset din telefon. Flere af modellerne understøtter både iPhone og iOS samt bl.a. Samsung Galaxy og andre Android-telefoner. Kontrollér altid, at hovedtelefonerne, du har besluttet dig for at købe, understøtte netop din telefon, da dette kan variere mellem de forskellige modeller.

Hovedtelefoner til løb og svedige træningsprogrammer Hvis du befinder dig på fitnesscenteret eller på en løbetur i skoven, er din yndlingsmusik den bedste motivation. Dette medfører til en endnu mere svedigt træningsforløb, som gør, at du har brug for hovedtelefoner, som holder på trykket – fra at du træner til at du pakker din fitnesstaske. Til både dig som dyrker den daglige motion eller dyrker meget sport, kan det være godt at investere penge for at købe et par hovedtelefoner, der er tilpasset en aktiv livsstil. Når det bliver svedigt på fitnesscenteret, kan det være godt at have et par hovedtelefoner der kan modstå fugt, og samtidigt slippe for sammenfiltring af ledningerne eller hele tiden at skulle rette på de dårligt-siddende hovedtelefoner under løberutinen.

Slip for ledningsrod og løse kabler – lyt trådløst Mange af vores modeller er tilgængelige i trådløse alternativer. Dette er perfekt til dig, der ønsker lidt mere albuerum og ikke ønsker at bekymre sig om at sidde fast i nogle lange ledninger. Er der ingen ledninger, så formindsker det risikoen for løse kabler, da der ikke findes nogen.

Vi har givetvis också de bästa tillbehören till din mobiltelefon. Snygga mobilskal i olika färger, headset och högtalare med det bästa ljudet,  de senaste aktivitetsarmbanden och Smartwatch.  Vi har också minneskort, laddare och kablar till din mobil. Välj bland tusentals prisvärda produkter från de mest populära tillverkarna.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi forklarer begreberne In-ear (eller øretelefoner) kaldes de mindre hovedtelefoner, som du har inde i dine ører, og i mange tilfælde også fungerer som en slags øreprop for at overdøve støj eller holdes på plads. In-ear-hovedtelefonerne er ofte gode i sportssammenhæng eller for den der ikke vil bære på store hovedtelefoner. På disse er det også sandsynligt at finde en mikrofon til handsfree-samtaler og andre funktioner til at styre din telefon uden at skulle samle den op, så du f.eks. kan skifte sang på din telefon. Disse mindre hovedtelefoner kan også være et godt alternativ, hvis du ofte bruger briller, har en stor frisure, øreringe eller noget andet der kan være i vejen eller gøre det svært at bruge store hovedtelefoner. On-ear kaldes de mest klassiske af alle hovedtelefoner og er dem der sidder på dine ører. Mange af on-ear hovedtelefoner er også foldbare, så de tager så lidt plads som muligt, når du ikke bruger dem. Full-size eller over-ear er de store hovedtelefoner som dækker hele øret. Disse hovedtelefoner har oftest størst potentiale til bassomfang og lydstyrke, og de blokkerer ofte støj bedre end hovedtelefoner der ikke er omsluttet hele øret.