Højtalere

Hos os finder du et bredt udvalg af højttalere til alle lejligheder. Uanset om du søger noget bærbart til at bruge udendørs eller ønsker at udstyre dit hjem med lyd i alle rum. Vi har alt fra lyd til din iPhone- eller Android-mobil til komplette løsninger til din hjemmebiograf og multiroom. Usikker på hvad du skal vælge? Vi hjælper dig! » Læs mere her

Integreret højttaler

PC-højttalere

 
 

Vælg de rigtige højttalere- Lyd og musik er en vigtig del af manges liv og kan være afgørende for de mest mindeværdige øjeblikke. At vælge den rigtige højttaler er dog ikke altid nemt. Vi guider dig, så at du skal blive tilfreds med dit køb uanset om du søger den store lydoplevelse eller vil streame din favoritpod trådløst i køkkenet eller på altanen. Før du køber højttalere er du naturligvis nødt til at bestemme dig, hvad du skal bruge dem til. I køkkenet rækker det med en mindre dockingsstation eller bluetooth-højttalere til din telefon, bærbar computer eller tablet, hvorimod du sandsynligvis vil have flere muligheder for et hjemmebiografsystem. I dag findes der bådes små og store højttalere, der alle gør et godt arbejde. Tænk på dit budget, hvad du har behov for og hvad du skal bruge dine højttalere til. Ud over højttalernes faktiske brug, er det også godt at tænke på, hvad du har plads til. Godt placerede højttalere kan være afgørende for, at du får så meget ud af købet som muligt.

Slip for kabel-rod med trådløse højttalere- I dag findes der mange løsninger der er perfekte til dig, som for eksempel vil streame Spotify uden at behøve at have mere end en strømkabel i væggen. Lad dine spillelister flyde frit i hele hjemmet på dit Wi-Fi-netværk og styr alt direkte fra din telefon. Der er vel ingen der kan lide at skulle håndtere kabel-rod? Spar dig selv tid og unødvendig irritation ved at vælge trådløse højttalere og bruge din dyrebare tid på at nyde din yndlingsmusik. Ganske vist er der fordele ved stadig at bruge kabler for hi-fi-nørden, men mange produkter understøtter nu om dage streaming af lyd i HD-format helt trådløst over dit hjemmenetværk.

Skab en biografoplevelse i stuen med subwoofer- Til dig der kræver et ekstra tryk i stereoen, eller som vil få filmen til at hoppe ud og sætte sig på dit skød på sofaen, kan det være tid til at få dig en subwoofer. Subwooferens opgave er at reproducere de laveste frekvenser og får således bassen til at blive bedre og mere kraftfuld. Med de rigtige indstillinger, kan du i nogle tilfælde også få en bedre lyd på øvrige højttalere, fordi du sparer dem fra at skulle producere de laveste frekvenser. Dette er dog afhængigt af, hvilke indstillingsmuligheder du har på dit eksisterende udstyr. Bass er i øvrigt ikke bare lyd, det er også en følelse. Med en subwoofer kommer du være i stand til at føle bassen, hvilket kan give en mere kraftfuld filmoplevelser, som giver følelsen af et biografbesøg hjemme i stuen.

Aktive eller passive højttalere- Forskellen mellem aktive og passive højttalere er, at aktive højttalere har en indbygget forstærker og derfor ikke behøver andet for at fungere. Med en aktiv højttaler er det bare med at få den tilsluttet. Fordi forstærkeren er indbygget, har fabrikanten allerede tilpasset lyden til at blive optimal for højttaleren som du har købt. Mange aktive højttalere fungerer også som dockingsstationer eller trådløst via bluetooth. Passive højttalere er den traditionelle højtaler-variant, der oftest passer til de fleste lydsystemer, men som kræver en forstærker for at lyden kan høres i dine højttalere. Hvis du søger flere muligheder for at udvide dit lydsystem eller allerede har en forstærker du kan lide, er en passiv løsning for dig. På denne måde får du også flere muligheder til at tilpasse dit system, så du kan udvide det efter dine fremtidige behov.

Lyd er en personlig oplevelse- Præcis ligesom, at vi alle har forskellige smag, når det gælder film og musik, så har vi også forskellige opfattelser, hvad der er en god lyd. En subwoofer kan give en bedre oplevelse for nogle, mens andre foretrækker at lytte til musik uden. Oftest passer en subwoofer bedre til film, mens musikelskere gerne vil bruge deres ekstra penge på gode stereohøjttalere. Hvis du kigger på ser på systemet i øvre prisklasser, kan det være en god idé at test-lytte til højttalerne inden du bestemmer dig.