Creative Sound Blaster Roar Pro

Creative Sound Blaster Roar Pro
Tip en ven

-44%

990 kr
Ord. pris 1790 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragt: 29 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Bluetooth
 • NFC
 • 5 drivenheter
 • 10 timmar batteritid
 • flera ljudprofiler
 • aptX-funktion

CREATIVE


Sound Blaster Roar PROEffektfuldt, rig på funktioner, 5-driver bærbar Bluetooth® højtaler med næste generation lydanlæg

SOUND BLASTER ROAR HERITAGE

Idet vi forbliver tro overfor Sound Blaster Roar Heritage, fortsætter Roar Pro bærbar Bluetooth højtaleren med at leve op til den anmelderroste lydkvalitet og flytte grænserne for akustisk ingeniørarbejde ved at sammensætte alle de fantastiske komponenter og teknologi der giver dig masser af lydeffekt i en kompakt enhed på størrelse med en brochure. Roar Pro sætter en ny standard for bærbare Bluetooth højtalere med ekstra forbedringer: Forbedret 5-drivers system, tre forudindstillede lydprofiler, længere batterilevetid og evnen til at transformere til et lydanlæg, når du parrer den med iRoar Mic (sælges separat).


Pladsudfyldende udstrålingsvinkel

Mens mange andre bærbare højtalere frembringer lille og begrænset lyd, så er Roar Pro udformet til at kunne fylde et lokale med lyd. Det er fordi vi har integreret fjernfelt højfrekvens drivers i Roar Pro og disse projekterer lyden længere end andre højtalere af samme type. Dette kan lade sig gøre fordi vi har udformet en kasseformet højtaler, der fylder et helt rum med lyd og hvor lytterens placering er underordnet.


Dobbeltforstærket design: To forstærkere i stedet for en

De fleste bærbare højtalere bruger en enkelt forstærker til at gengive hele lydspektret. Med er design med en enkelt forstærker anvendes en stor del af effekten på at gengive de lave toner og mellemtonerne, hvilket går ud over gengivelsen af de høje toner. På den anden side bruger Roar Pro to forstærkere, den ene er dedikeret til at forstærke de lave toner og mellemtonerne mens den anden er fuldt ud dedikeret til at forstærke de høje frekvenser. Dette betyder at højtaleren kan gengive kompromisløs klar og velafbalanceret musik i HD kvalitet. Bassen og mellemtonehøjtaleren er placeret vandret, hvilket reducerer højtalerens tyngdepunkt og er med til at stabilisere den.

ROAR: Omgående uophørlig lydeffekt

De fleste bærbare højtalere lægger enten vægt på lydeffekt hvilket går ud over gengivelseskvaliteten og vice versa, hvorved man fratager brugeren friheden til selv at vælge. Roar Pro er udviklet til at være anderledes. Som standard producerer den balanceret lyd i HD kvalitet. I situationer hvor der stilles store krav til lydeffekten, som for eksempel til fester og sociale sammenkomster, kan brugeren trykke på knappen ROAR som omgående forstærker lydstyrken, dybden og rummeligheden af lyden.TeraBass: Kraftig bas selv ved lav lydstyrke

Roar Pros TeraBass er en intelligent funktion der giver basforstærkning for at kompensere for tabet af bas under afspilning ved lav lydstyrke f.eks. om aftenen eller i ugunstige lytteomgivelser. Baskompensationsniveauet bliver reduceret i takt med at afspilningslydstyrken øges, indtil det når den maksimale dynamiske effekt, hvor der ikke finder nogen behandling sted. Endvidere kan TeraBass slås helt fra hvis man ikke ønsker at benytte baskompensation.
Flere lydprofiler

Løft dine lydoplevelser med dine favoritkunstnere til et nyt niveau. Med Roar Pro kan du skifte mellem forskellige forudindstillede profiler med en brugervenlig trevejskontakt. Vælg mellem Warm (varm) for en beroligende lydgengivelse, Neutral for en balanceret lydgengivelse eller Energetic (energisk) for en livlig lydoplevelse.

MEGASTEREO: ET BREDERE LYDBILLEDE TIL GLÆDE FOR DIG

Roar Pro giver en fantastisk selvstændig stereolydoplevelse. Kan du forestille dig din lydoplevelse med to Roar Pro enheder? Ved hjælp af MegaStereo Cable kan du forbinde to Roar Pro enheder for at skabe en mega stereooplevelse med venstre+venstre og højre+højre kanaler for at opnå et bredere lydbillede, der giver dig endnu kraftigere altomfattende lyd til din underholdning!(1)

TRÅDLØS LYD I HØJ KVALITET

Roar Pro understøtter den nyeste Bluetooth teknologi, aptX® Lav latens codec. Det anbefales kraftigt at du synkroniserer din lyd og video for dermed at frembringe det bedste i din underholdning. Modsat mange førsteklasses trådløse højtalere understøtter Roar Pro også aptX og AAC, som er avancerede HD codecs som leverer høj kvalitets lyd til Bluetooth transmission. Disse codecs er af afgørende betydning for trådløs lyd dom understøttes af Android telefoner og iPhone.
NÆSTE GENERATION AF BÆRBARE PERSONLIGE LYDANLÆG 

Specielt med henblik på professionelle er denne kraftige Bluetooth højtaler velegnet som dit personlige lydanlæg, der kan hjælpe dig med en fængslende præsentation, konference, undervisning eller karaoke! Du skal blot forbinde din Roar Pro til iRoar Mic (sælges separat), hvorefter du roligt kan indtage scenen. Med sin vægt på blot 30 g og en batterilevetid på 10 timer (2), iRoar Mic (sælges separat) kan holdes, klemmes fast eller hænges og vil hjælpe dig under din tale og/eller præsentation. iRoar Mic leveres med et line-ind jackstik der muliggør at du kan blande musikken fra din mobile enhed og giver dig mulighed for at lave trådløse karaoke sessioner.
Opladning til to formål 

Roar Pro virker samtidigt som reservebatteri til din smartphone, når du har brug for strøm til opladning.


FORBINDELSE 
Bluetooth 

Forbind din Roar Pro trådløst til dine intelligente enheder via Bluetooth. Med Creative Multipoint, kan forbinde to Bluetooth stereoenheder samtidigt til Roar Pro og nemt skifte mellem dem.(4)


Near Field Communication (NFC) 

Med Near Field Communication (NFC) funktionen, kan du forbinde til Roar Pro på en nemmere og mere effektiv måde.
Du skal blot klikke for at parre dine NFC aktiverede enheder til Roar Pro, hvorefter festen kan begynde.


Bluetooth håndfri telefon  

Besvar dine opkald håndfrit også selv om du lytter til musik. Roar Pro er udstyret med en indbygget mikrofon der også fungerer som en trådløs håndfri telefon hvis du parrer din smartphone med den via Bluetooth! Så snart du afslutter dit opkald, vender den automatisk tilbage til musikken.USB-AUDIO 

Roar Pro er meget mere end blot en trådløs højtaler til intelligente enheder. Brugere kan forbinde deres enheder til deres pc eller Mac computer via micro USB for at opleve krystalklar digital lydafspilning.
Hvis du forbinder højtaleren via micro USB aktiveres avanceret pc lydbehandling via softwaren der kan downloades software Sound Blaster Control Panel og med ubegrænset adgang til SBX Pro Studio™ teknologisuiten der forbedrer lyden i realtid.

USB-audio til din PS4 

Du kan evt. også forbinde din Roar Pro til din PlayStation 4(6) konsol direkte via micro USB-kablet og opleve en masse spænding med fyldig bas og klar lyd.


Indbygget MP3 afspiller 

Nu kan du spille hele din musiksamling (5) direkte fra Roar Pro uden at du afhænger af din smartphone. Du skal blot indsætte et microSD-kort som indeholder dine favoritnumre og tryk på knappen Afspil for at få en fantastisk musikoplevelse. 1. Kun lydafspilning fra Bluetooth, microSD-kort og USB-audio via pc/Mac understøttes når MegaStereo kablet er i brug. Under anvendelse af MegaStereo funktionen kan lyden være ubalanceret når Sound Blaster Roar kører på batteritilstand efter et længere tidsrum. Dette skyldes forskellen på de individuelle højtaler batteriniveauer. Det bedste resultat opnås når du forbinder begge højtalere til de tilhørende strømadaptere.

 2. Reel batterilevetid varierer afhængig af brug, indstillinger og miljøforhold.

 3. Det tager 2,5 timer at oplade Sound Blaster Roar Pro 100 % med den medfølgende strømadapter.

 4. Afspilning af musik foregår på skift med en kilde der afspilles ad gangen.


 5. Understøtter MP3 og WMA op til 320kbps. Optager lyd, stemme eller mobilopkald 16k, ADPCM WAV format. Kompatibel med microSD-kort af Klasse 4 og over op til 32GB.

 6. Systemkrav: PS4 firmware 2.03 og over.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 270/måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 163/måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 93/måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »