Asus ROG Maximus VIII Ranger

Asus ROG Maximus VIII Ranger
Tip en ven
1699 kr
Del betalingen op 121/måned
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Fragt: 49 kr

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

ROG Maximus VIII Ranger

Fremstillet til gaming og overclocking.

 • 5-Way Optimization: Automatisk systemoptimering samt dedikeret knap til vandkølede systemer.
 • ASUS Pro Clock Technology: En dedikeret base-clock generator (BCLK) der er specialdesignet til 6. Generation Intel® processorer.
 • Sikker CPU-montering med ASUS unikke og egenudviklede monteringsværktøj.
 • Skarp lyd med SupremeFX, lag-fri netværk med Intel® Gigabit LAN og GameFirst III
 • Udstyret med USB 3.1-porte med både Type-A og Type-CiFrame


5-Way Optimization

5-Way Optimization tager hånd om alle komplekse indstillinger med et enkelt klik. Den optimerer 5 vigtige dele af dit system baseret på real-time målinger – du får den bedst mulige processorydelse og energieffektivitet, stabil digital strømtilførsel, køling og støjsvage blæserprofiler plus netværks og lydinstillinger der er tilpasset de programmer du bruger. Optimering på 5 parametre garanterer kort fortalt at din PC er perfekt sat op til at game, levere underholdning, produktivitet og næsten hvad som helst andet.

FAN Xpert 3

Fan Xpert 3 kan styre 4-pins PWM/3-pin DC-blæsere for dig via en intuitivt brugerflade. Programmer scanner hver enkelt blæsers egenskaber og tilpasser hver enkelt blæser ud fra systemets temperatur, der måles af sensorer på bundkortet. Hver blæser får den bedste balance imellem ydelse og støjniveau. Fan Xpert 3 understøtter både PWM og DC i kombination på hardware niveau og for både CPU og chassis-blæsere. På bundkortet findes der nu også et dedikeret 4-pins-stik til en vandkølingspumpe. 


ASUS Pro Clock Technology

ASUS dedikerede base-clock chip (BCLK) er specialdesignet til Intel’s Skylake-processor og giver mulighed for at overclocke basefrekvensen med lidt over 400MHz. Den specialdesignede løsning samarbejder med ASUS TurboV Processing Unit (TPU) og holder styr på spænningstilførslen som giver en helt ny måde at booste ydelsen til det yderste.


Sikker CPU-installation

For at sikre at det er så nemt som muligt at samle din nye PC, har ASUS udviklet et lille stykke værktøj der sørger for at din CPU sidder i den helt rigtige position fra begyndelsen. Det er nemt at blive i tvivl om hvilken vej CPU’en skal vende, men med ASUS CPU-monteringsværktøj behøver du ikke bekymre dig.


SupremeFX 2015

ASUS er helt klar over hvor vigtigt fejlfri lyd er – præcise effekter og lydbilleder med fuld spektrum er afgørende for gaming. Derfor har vi investeret betydelige ingeniørressourcer i at forbedre den integrerede lyd. Resultatet er SupremeFX. Den nyeste isoleringsteknologi minimerer elektromagnetiske forstyrrelser (EMI) fra dine andre komponenter. Det betyder at du får klassens bedste lyd; lige så god som på dedikerede lydkort. Den dynamiske headset-forstærker sørger for at drive dine high-end høretelefoner med op til 600 Ohms impedans. 


Lagfri med Intel Gigabit LAN

Maximus VIII Ranger er udstyret med det nyeste Intel® Ethernet der sørger for hurtigere og bedre gaming og generel brug. Intels LAN har dobbelte fordele; ved at reducere CPU-overhead og dermed levere ekseptionel høj TCP- og UDP-throughput. Det formindsker processorens belastning betydeligt, så der er mere overskud til gaming og dine programmer. 

LANGuard

ASUS LANGuard använder signalkoblingsteknologi og giver netværksbeskyttelse på hardwareniveau. EMI-beskyttelse på de monterede kondensatorer sikrer mere pålidelig forbindelse og højere throughput.


Alle de porte du kan drømme om

Maximus VIII Ranger er udrustet med en omfattende mængde porte, både interne og eksterne. Med USB 3.1 Type-A (rød) og en vendbar USB 3.1 Type-C (sort), kan du få overførselshastigheder på op til 10 Gbit/s; dobbelt så hurtigt som USB 3.0. USB 3.1 er bagudkompatibelt med dine USB 2.0 og 3.0 og du er helt klar til fremtidige USB 3.1 enheder med lynhurtige forbindelser. Med ASUS eksklusive USB 3.1 Boost-teknologi accelereres din USB 3.1 ydelse endnu mere.

Læs mere om ASUS ROG Maximus VIII Ranger her.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke ASUS
Socket Type LGA1151
Bundkortets formfaktor ATX
Internal Memory Type DDR4 SDRAM
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 388/måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 222/måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 121/måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »