Champion startpakke Standard

1545 kr

Champion CHMW10 Mikrobølgeovn 20 L 700 W Hvid

En klassisk hvid mikroovn med manuelle greb og forsænket håndtag. Udrustet med alt det en moderne mikroovn behøver, så som optøning, roterende tallerken samt timer. Med den rummelige kapacitet på 20 liter får du plads til at varme det meste uden besvær. Passer lige godt på køkkenbordet, som i et skab.

FUNKTIONER
- Mikroovn med effekt på 700 W
- Kapacitet: 20 liter
- 6 effektfunktioner
- Optøningsfunktion
- 30-minutters timer med signal
- Automatisk roterende tallerken
- Indbygget håndtag
- 451 x 256 x 341 mm
- 10,1 kg

Champion CHVK010 Elkedel Sort

Volumen: 1,7 L
Automatisk slukning
Tørkogningssikring
Effekt: 2200 W

Champion CHKB110 Kaffemaskine 12 kopper Sort

Nyd fantastisk, nylavet kaffe brygget af den stilrene og klassisk designede kaffemaskine, CHKB110. Kanden rummer 12 kopper og har desuden en unik funktion, som gør det lettere at fylde vand og kaffe på. I stedet for at løfte på låget, kan man nemt dreje det ud til siden, så maskinen også kan placeres på lidt mindre steder. Med automatisk slukning er den selvfølgelig i overensstemmelse med det nye direktiv for ECO-design.

- Drypstop-funktion 
- Roterbart låg til filter og vand 
- Tydelig vandmåler
- Automatisk varmholdning 
- Overophedningsbeskyttelse 
- Rummer 12 kopper/1,5 L 
- Effekt: 1000 W

Champion CHDS110 Støvsuger 700 W Hvid

Champion CHDS110 er en stilren og højtydende støvsuger i hvidt design, som passer ind i alle hjem. Støvsugeren er særdeles god til prisen, og takket være den fine præstation, er den et fremragende valg til primær støvsuger eller til dig, som ønsker en lidt mindre støvsuger, som stadig er i klasse A.

CHDS110 har den bedste energimærkning på markedet - A, lydniveau på 78 dB samt et HEPA-filter, som sikrer, at luften, som forlader støvsugeren, filtreres fri for alle urenheder. HEPA-filteret gør denne støvsuger til et fremragende valg for både astmatikere og allergikere.

Men den effektive ECO-motor på kun 700 W er den meget energivenlig, men kan også præstere helt i top for at gøre dit hjem rigtig rent. CHDS110 har også en trinløs regulering af sugeeffekten på oversiden samt en stor fodknap til tænd/sluk af strøm og ledningsoprulning, hvilket gør den nemmere at bruge. Støvsugeren leveres med et teleskopskaft, som du nemt justerer efter ønske.

- Energieffektivitetsklasse: A
- Partikelfiltrering: A
- Støvoptag på tæppe: E
- Støvoptag på hårde gulve: A
- Lydniveau: 78 dB
- Årligt energiforbrug: 26,2 kWh
- Teleskoprør 
- Justerbart mundstykke til gulve samt til lister og hjørner
- Ledningslængde: 5 m
- Trinløs, justerbar sugeeffekt
- Parkerings- og opbevaringstilstande
- Automatisk ledningsoprulning
- Indikering af posebytning

Champion CHBR120 Brødrister 2 skiver

Champion CHBR120 er den perfekte brødrister til en skøn morgenstund, eller når som helst på dagen, du har lyst til en skive ristet brød. Med et jævnt og gyldenbrunt resultat hver gang er den en førnøjelse at anvende. Brødristeren er fremstillet af varmeresistent plast og designet med kromfarvede detaljer. Den kan rumme 2 brødskiver, og med funktioner som optøning, genopvarmning og elektrisk varmejustering har den alt det, du behøver, for at få dit brød, præcis som du vil have det.

- 2 rummelige åbninger til brødskiver
- Stopfunktion
- Optøningsfunktion
- Opvarmningsfunktion
- Automatisk slukning
- Krummebakke
- Ledningsopbevaring
- 220-240 V ~ 50 Hz, 750-850 W

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%