Champion startpakke LUKSUS

2176 kr
  • Støvsuger
  • Mikrobølgeovn
  • Brødrister
  • Kaffemaskine
  • Elkedel

Støvsuger - Champion CHDS310 Støvsuger

Champion CHDS310 er en stilren og stille klasse A-støvsuger i sort design med grønne detaljer, som passer ind i alle hjem. Hjulene er udstyret med fælge, som styrker effekten af støvsugerens design. 

CHDS310 har den bedste energimærkning på markedet - A, lydniveau på 80 dB samt et HEPA-filter, som sikrer, at den luft, der forlader støvsugeren, filtreres for alle urenheder. HEPA-filteret gør denne støvsuger til et fremragende valg for både astmatikere og allergikere.

Men den effektive ECO-motor på kun 750 W er den meget energivenlig, men kan også præstere helt i top for at gøre dit hjem rigtig rent. CHDS310 har også en trinløs regulering af sugeeffekten på oversiden samt en stor fodknap til tænd/sluk af strøm og ledningsoprulning, hvilket gør den nemmere at bruge. Støvsugeren leveres med et teleskopskaft, som du nemt justerer efter ønske.

Mikrobølgeovn - Champion CHMW30 Mikrobølgeovn 20 L 700 W, Rustfrit Stål

En stilren mikroovn med front i rustfrit stål. Udrustet med alt det en moderne mikroovn behøver, så som optøning, roterende tallerken samt timer. Desuden har den en børnesikker låsefunktion og forskellige automenuer, som er forprogrammeret til de mest almindelige madvarer. Med den rummelige kapacitet på 20 liter får du plads til at varme det meste uden besvær. Passer lige godt på køkkenbordet, som i et skab.

Brødrister - Champion CHBR200 Brødrister Rustfrit stål 2 skiver

Findes der noget bedre end at starte morgenen med en gyldenbrun, ristet brødskive med dit yndlingspålæg? Champion CHBR200 er den perfekte brødrister til at gøre din morgenstund, eller ethvert tidspunkt på dagen, du har lyst til ristet brød, til en nydelsesfuld stund. Med et jævnt og gyldenbrunt resultat hver gang er den en ren førnøjelse at bruge. 

Brødristeren er fremstillet i rustfrit stål med stilrene former, som gør, at du gerne lader den stå fremme, også når den ikke er i brug. Den er er skabt til at rumme 2 brødskiver og har ekstra rummelige skuffer, som tilpasser sig efter tykkelsen på dit brød. Med funktioner som optøning, genopvarmning og elektrisk varmejustering har den alt, hvad du behøver, for at få dit brød præcis, som du vil have det.

CHBR200 slukker af sig selv, når ristningen er færdig, men vil du gerne afbryde ristningen tidligere, kan du bare bruge cancel-knappen. At rengøre den indvendigt er heller ikke noget problem, da den har en lettilgængelig krummebakke, som du nemt kan trække ud på bagsiden.

Kaffemaskine - Champion CHKB110 Kaffemaskine 12 kopper Sort

Nyd fantastisk, nylavet kaffe brygget af den stilrene og klassisk designede kaffemaskine, CHKB110. Kanden rummer 12 kopper og har desuden en unik funktion, som gør det lettere at fylde vand og kaffe på. I stedet for at løfte på låget kan man nemt dreje det ud til siden, så maskinen også kan placeres på lidt mindre steder. Med automatisk slukning er den selvfølgelig i overensstemmelse med det nye direktiv for ECO-design.

Elkedel - Champion Elkedel CHVK210

Champion CHVK210 er en flot elkedel med en kande helt i glas. Takket være glaskanden kan du følge opvarmningens forløb, og den blå LED-belysning i bunden gør boblerne i vandet til et smukt syn. Med en volumen på 1,7 L har du en elkedel, som passer fremragende til alle situationer. Med den gennemsigtige kande er det nemt at kontrollere vandniveauet og også følge hele opvarmningsprocessen.

Blå belysning
Den blå LED-belysning i bunden af kanden giver et moderne og smukt touch til elkedlen. Den diskrete blå belysning giver ekstra liv til boblerne i det kogende vand og gør Champions elkedel i glas til et enestående indslag i alle køkkener.

Låg med lås
Låsemekanismen i låget garanterer sikker brug og forhindrer, at låget åbnes uden hensigt.

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%