ANNONCE

En sag for Frost 13 (2 disc)

DVD - Dansk udgave

En sag for Frost 13 (2 disc) (DVD)
Tip en ven

Tip en ven

99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 hverdage

Sælges af CDON.COM

Fragt: 29 kr

Indgår i kampagne: 3 film for 200 kr

I "En sag for Frost," en af Storbritanniens populæreste tv-serier, spiller David Jason kriminalkommissær Jack Frost - en uortodoks politibetjent med et svagt punkt for samfundets svageste og en intuitiv fornemmelse for moralsk retfærdighed. Med sin sjuskede, uorganiserede og respektløse facon tiltrækker han problemerne som en magnet. 
 
In the Public Interest/I offentlighedens interesse: 
Da tre lig findes begravet på en usædvanlig måde på en markvej, forsøger den amerikanske historiker, Miriam Walker at overbevise Frost og Mullet om, at deres mord er et tegn på satanisk aktivitet i området. Frost forsøger derimod at følge et andet spor, da et af ligene har en speciel tatovering og da alle tre lig er rullet ind i klæder, der viser sig at komme fra Balkan. 
 
Dead End/Blind vej: 
Frost bliver involveret i en kidnapning: chaufføren og kontrolløren af en Denton bus er blevet fanget og bortført. Det viser sig at være et hævn plot af to mennesker, hvis slægtninge blev dræbt, da en lastvognchauffør pløjede ind i en buskø, et par år før. Samtidig undersøger Frost en række kreditkort tyverier og Charlie the Chuckling Clowns mærkelige død i Dentons gyder. Frost, Toolan og Drake er i kapløb med tiden i forsøget på at redde de kidnappede før det er for sent. 
 
Mind Games/Kidnappet: 
Carl Meyer er blevet prøveløsladt efter at have afsonet 20 år for mordet på 14-årige Jane Crewes, som forsvandt sammen med sin bedste veninde Harriet Collingham. Meyer var også den hovedmistænkte for Harrietmordet, men da hendes lig aldrig blev fundet, kunne han ikke sigtes for forbrydelsen. Frost er foruroliget over Meyers løsladelse. Han arbejdede på sagen for 20 år siden og er desperat efter at få løst hvor Harriets lig er begravet, ikke kun for familiens, men også for sin egen skyld. 

Lyd: Dolby Digital 2.0  Billede: 16:9 Fullscreen 
Sprog: Engelsk  Længde (min):  
Tekstning: Dansk  Forventet leveringstid: 2-5 hverdage 
Kategori: Drama, TV-serie, Crime  Releasedato: 2011-06-21 
Originaltitel: A Touch of Frost 13  Region: 2 (Europa) 
Instruktør:   Aldersgrænse:  
Indspilningsår:      
Skuespillere: David Jason, Bruce Alexander, John Lyons, Arthur White, James McKenna, David McKail, David Gooderson   Ekstramateriale:  

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

alletiders

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »