Black Friday – Gør julens bedste handel

Fredagen d. 25 november starter Black Friday på CDON.COM. Gør et kup på billige julegaver eller forkæl dig selv med lidt ekstra. Black Friday starter allerede ved midnat og derefter udgives nye tilbud hver time hele dagen.

Vind din varekurv på Black Friday Vind din varekurv på Black Friday

KONKURRENCE – Vind din varekurv på Black Friday

Nu er årets største shoppingfest her snart. Hele dagen vil du kunne gøre et kup blandt fantastiske tilbud, som kommer hver time. Deltag i konkurrencen om at vinde hele din varekurv på Black Friday. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen her sammen med din motivation for, hvorfor lige præcis du skal vinde din bestilling. Konkurrencen løber frem til 24-11-2016, og vinderen præsenteres med for- og efternavn her på Black Friday-siden.

Konkurrencevilkår

  • Konkurrencen løber t.o.m. 31-10-2016.
  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen samt have en konto på CDON.COM.
  • Vinderen kåres af en jury med repræsentanter fra CDON.COM
  • Vinderen kontaktes via den registrerede mailadresse og præsenteres på konkurrencesiden.
  • Vinderen har 48 timer til at bekræfte præmien.
  • Vinderen står for eventuel skat på gevinsten
  • Juryen afgørelse kan ikke ankes
  • Ansatte og pårørende til ansatte på CDON.COM må ikke deltage i konkurrencen.
Vinderen vil få pengene tilbagebetalt på det samme betalingsmiddel, som blev brugt, da bestillingen blev afgivet. Hvis du f.eks. betalte med kort, vil pengene blive sat tilbage på kontoen.
Black Friday – En online shoppingfest den 25. november 2016

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shoppingdag, som har sine rødder i USA og fejres dagen efter Thanksgiving. Black Friday er blevet det store startskud til julehandlen og bliver bare større og større for hvert år. CDON.COM har fejret Black Friday siden 2012, og det har været en enorm succes hvert år!

Hvilke tilbud kommer der på Black Friday?

Black Friday starter den 25. november kl 00.00, og herefter kommer der nye tilbud hver time hele dagen igennem. Du vil finde utrolige priser på alt fra spil, film og hjemmeelektronik til skønhed og sportsartikler.

Hvad skal jeg gøre for ikke at gå glip af nogen tilbud på Black Friday?

For at være sikker på, at du ikke går glip af noget, bør du følge Black Friday dagen igennem. Tjek siden lige inden hver hele time, så går du med garanti ikke glip af nogen deals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de bedste deals direkte i din indbakke eller følge os på Facebook eller Instagram.

Hvorfor skal jeg handle på nettet på Black Friday i stedet for i butik?

Slip for køer og trængsel! Handl hjemmefra, når det passer dig, og få herefter pakken leveret direkte hjem i postkassen eller til nærmeste postafhentningssted. På CDON.COM finder du alt på ét og samme sted, og det er nemt samle dine køb.

Black Friday – En online shoppingfest – 25-11-2016

I USA har Black Friday længe været et kendt begreb. Dagen efter Thanksgiving åbner butikkerne tidligt, og dagen markerer starten på julehandlen. I Danmark er Black Friday blevet et begreb på nettet, hvor netbutikker konkurrerer om at have de bedste tilbud under denne købsfest.

Takket være vores enorme udvalg, kan vi lancere forskellige produkter til forskellige mennesker – uanset interesse! Det spiller ingen rolle, om du er musikentusiast, elsker tv-spil, er en træningsfreak, vil have den seneste mode eller noget helt andet. Vi lover, at du vil finde noget, som passer dig. Og det til priser, som du ikke kan få andre steder.

Så hop på toget, og tag med til den store online shoppingfest på Black Friday!

Black Friday hos CDON.COM – en helt særlig event for dig som kunde

Her hos CDON.COM er vi vilde med tilbud. Vi elsker at give dig mulighed for at købe de ting, du virkelig ønsker dig, til ekstra lave priser. Vi kender den rare følelse af at have gjort et godt køb – så vi ønsker vi selvfølgelig også at give vores kunder denne særlige tilfredshed. Derfor er vi naturligvis også med i front, når Black Friday ruller ind over landet fredag d. 25-11-2016. Vi sørger for at være på pletten med de skarpeste tilbud, som bare venter på, at du benytter dig af dem. Husk, at Black Friday-udsalget skydes i gang ved midnat d. 24. november, så det er altså torsdag aften, at du skal holde dig længe vågen, hvis du vil være med, lige når det starter – og vi fortsætter med fantastiske tilbud lige til Cyber Monday d. 28. november. Hvad enten du er mand, kvinde, ung eller ældre, vil du med sikkerhed finde tilbud, som tiltaler lige netop dig. Her hos CDON.COM favner vi bredt – og det gælder naturligvis også, når det handler om massive tilbud på en dag som Black Friday. De fleste områder af vores store udvalg såsom elektronik, DVD’er, køkkenmaskiner og legetøj vil være påvirket af den store tilbudsbølge, og at handle hos os på Black Friday giver i det hele taget et utal af fordele for dig som kunde. Læs videre og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig.

Black Friday er fyldt med tilbud i elektronikverdenen

Hos CDON.COM gør vi en dyd ud af at have et så varieret udvalg som muligt. Samtidig holder vi os hele tiden opdateret med de nyeste tiltag inden for alle varekategorier, så vi konstant kan sikre os, at du som kunde føler, at vi er stedet, hvor du kan være med på de nyeste strømninger. Så meget mere grund har vi til at udnytte muligheden for at holde en gigantisk tilbudsfest, når Black Friday ruller ind over landet d. 25 november 2016. Et af de områder, hvor du virkelig kan gøre kup i særklasse, er vores store udvalg af elektronik. Helt i tråd med vores overordnede vision om at være velassorterede, vil du opleve, at elektronikafdelingen rummer noget til alle. Vil du benytte Black Friday til at få købt dig en ny telefon? I vores udvalg finder du mærker som Apple, HTC, LG, Motorola og mange flere. Du kan ligeledes finde covers, headsets, forskellige kabler – ja, alle de ting, du kan have brug for, når du vil udnytte din telefons funktioner fuldt ud i dagligdagen. Er du i stedet på jagt efter en ny PC? Så kan vi også hjælpe dig med det. Gør dig først klart, hvilken type PC du ønsker dig. Skal hjemmekontoret have fornyelse med en stationær model? Vil du hellere have en bærbar, som kan tages med på studiet, på jobbet – ja, alle steder, hvor du har brug for den. Eller er du bidt af gaming og mangler en PC, der kan klare alle de store spil? Uanset dine præferencer, finder du din næste PC hos os. Og Black Friday er den perfekte anledning til at få gjort dine PC-drømme til virkelighed. Men her hos CDON.COM er vi ikke bare leveringsdygtige i de nyeste telefoner og PC'er – vi har også mange andre former for elektronik, som du enten kan bruge til ren og skær selvforkælelse eller som gave til en, du holder af. Hvad med et smart spejlreflekskamera til fotonørden? Eller et par lækre højtalere til at forsøde musikoplevelsen? Vi har det hele! Black Friday kan være din katalysator til at få fat i de helt særlige ting, som kan skabe glæde i hverdagen, til utrolige priser.

Få fat de i gode oplevelser på denne særlige dag

En god fredag aften bliver kun bedre af lidt godt til både øjnene og ørerne. Det gælder naturligvis også på aftenen for selve Black Friday. Derfor er der også al mulig grund til at bruge tilbudsfesten til at få fat alle film og al musik, du ønsker dig. Vores filmudvalg byder på Blu-rays og DVD'er i alle mulige afskygninger. Danske klassikere, nye Hollywood-film, crazy komedier, skræmmende gysere og meget mere. Derudover kan du få DVD-bokse med mange af de populære serier, du kender så godt. Også til børnene findes der film, som kan redde enhver søndag eftermiddag, hvor kedsomheden ellers kan få overtaget! Benyt Black Friday til at få samlet et arsenal af alle de bedste film for både børn og voksne, og så er du helgarderet til både hyggeaftener med kæresten og gråvejrseftermiddage derhjemme med ungerne, mens regnen siler ned udenfor. Dine Black Friday-tilbud er ikke kun til kræs for øjnene – vi kan også tilbyde dig noget godt til ørerne! I vores udvalg af musik finder du både de nyeste numre fra kunstnere, som ligger i top på hitlisterne – både internationalt og nationalt - samt musik fra genrer som jazz, klassisk, indie og mange andre. Her hos CDON.COM ved vi, at musik er et spørgsmål om smag. Det gælder ikke bare for selve musikken som kunstnerisk form, det gælder også for den platform, du vælger at bruge til at afspille den på. Foretrækker du f.eks. langt hen ad vejen at høre en vinylplade frem for en CD? Her hos CDON.COM har vi netop denne mulighed til dig, der ønsker en anderledes lydoplevelse. Med vinylplader vil du få en autentisk lydoplevelse, som indeholder alle de finesser og nuancer, en digital musikoplevelse er renset for. Er du derimod mest til en helt ren lyd, er det CD'er, du skal have. Foretrækker du at mikse en auditiv og visuel oplevelse? Så er vores musik-DVD'er med sikkerhed noget for dig. Her kan du være med til de helt store musikoplevelser, og lader du os hjælpe dig med de rette højtalere, vil det føles som at være til livekoncert hjemme i din egen stue! Black Friday er din vej til de fede oplevelser – hvad enten det er i form af film på skærmen, musik i højtalerne – eller en blanding af begge dele. Find din yndlingsmusik hos CDON.COM på Black Friday, og så kan du danse til dine favoritnumre non-stop. Ønsker du at høre musikken i fred, kan du få hovedtelefoner, som lukker lyden inde – og andre lyde ude – og stadig formår at bevare kvaliteten af musikkens generelle lydbillede.

Vidste du, at Black Friday også er børnenes fest?

Hovedpersonerne i dit liv skal naturligvis også have glæde af den store tilbudsfest. Hvad enten du vælger at købe julegaverne på tilbud, eller du bare ønsker at glæde din børn med lidt hverdagsforkælelse, så er Black Friday hos CDON.COM stedet, hvor du finder alle de gode kup. Vi ved, hvor forskellige børn kan være. Peter på 5 år kan være mere begejstret for biler end Christian på 7 år, som er mere glad for puslespil og Lego. Lise, som lige er begyndt i børnehave, vil måske hellere lege med dukker end Sofie, som længe har gået i børnehave, og som foretrækker at fordybe sig i tegning og modellervoks. En helt anden sag er det med lille Malthe på kun 7 mdr. som har brug for legetøj, der stimulerer præcis de ting, som udvikler sig hos ham. Der skal være noget for alle – det er vores klare mål her hos CDON.COM. Derfor finder du også legetøj, der kan matche alle børns præferencer. Vores udvalg rummer alle de nyeste tiltag og modeller af legetøj, som dine unger vil elske. Samtidig har vi alle klassikerne, der aldrig går af mode, og som stadig indbyder til mange timers leg og tidsfordriv. Ud over vores store sortiment af legetøj finder du også mere praktiske elementer; som f.eks. mange af de ting, der kræves, når en lille ny er på vej til familien. Black Friday kan nemlig også være en perfekt anledning til at købe de ting, du ved, der bliver brug for, når den lille verdensborger ankommer. Køb de nødvendige babyprodukter og dine ungers nye legetøj på Black Friday, og få glæde af alle tilbuddene, som kun gør købene endnu mere fordelagtige. Hos CDON.COM ønsker vi også, at dine små kan få glæde af vores utrolige tilbud.

Find masser af gode tilbud til boligen

Dit hjem er dit slot. Det er stedet, hvor du kan være helt dig selv, og det er stedet, hvor alle dine nære relationer samles og skaber den helt særlige stemning, der ikke kan betegnes med andre ord end det danske, u-oversættelige ord, ”hygge”. Men hjemmet holder ikke sig selv. Det kræver løbende vedligeholdelse på alle fronter, og af og til kræver det ren og skær fornyelse. Her hos CDON.COM finder du produkter til både hjemmet og haven. Har du en haveelsker i maven, kan du derfor med fordel udnytte Black Friday til at anskaffe dig remedierne til den tidlige forårsklargøring af haven – eller du kan forberede næste sommers hyggelige terrassemiljø. Grill, belysning, varmeelementer; vi har det hele. Vil du hellere koncentrere dig om de indendørs faciliteter? Så kan vi også hjælpe med det, da vi har et stort udvalg af hvidevarer. Måske du trænger til fornyelse i køkkenet i form af en ny ovn, et nyt, lækkert køleskab – eller en ny opvaskemaskine? Det kan også være, at du er ude efter flere redskaber til din daglige madlavning? I så fald er det helt oplagt at lade en del af din tilbudshøst på Black Friday indeholde nogle af de smarte og hjælpsomme køkkenredskaber, vi kan tilbyde. Med produkter fra kendte mærker som bl.a. Bosch, Braun, Siemens og Phillips, er du sikret hjælp i hverdagen af højeste kvalitet. Hvad med en lækker køkkenmaskine til at klare det grove arbejde med at røre en dej sammen? Den vil hurtigt blive din uundværlige, trofaste ven i køkkenet, som gør, at det aldrig har været nemmere at røre en fars sammen til frikadeller. Eller hvad med en ny kaffemaskine? Der er intet som en velsmagende, dampende varm kop kaffe. Vælger du en af de lidt mere moderne maskiner til kapsler, er der ingen grænser for alle kaffe – og andre typer drikke – du kan lave til dig og din familie. En stærk, fyldig espresso til din kæreste, en lækker caffe latte med let skummende mælk eller måske en klassisk, dyb og intens kop sort kaffe? Black Friday er din mulighed for at få fat i de ting, der kan gøre hverdagen lidt nemmere. Brug den – det bliver en fest!

Hos CDON.COM er der bøger til både voksne og børn

Bøgernes verden tiltaler både børn og voksne. At blive fanget af ordene, mens man lever sig ind i handlingen, miljøet og atmosfæren, kan have en næsten meditativ effekt på den, der læser. Eller også kan det have en stærkt opkvikkende effekt, alt efter bogens handling. Black Friday er også bøgernes dag. På denne særlige dag vil du have en unik mulighed for at købe litteraturens skatte til priser, du ikke troede var mulige. Men præcis hvilke skatte, du vælger, er naturligvis op til dig. Her hos CDON.COM ved vi, at det er en subjektiv vurdering, når det handler om den litteratur, der passer bedst til lige netop dig. Ikke alle kan lide at læse socialrealisme eller gys, men det er bestemt heller ikke alle, der kan lide at fordybe sig i romantiske noveller. Derfor er vores udvalg af bøger også fyldt med en enorm mængde genrer og emner, så vi er sikre på, at alle kan finde guld i vores bogudsalg på Black Friday. Hos os finder du rammende thrillere, som sætter sig i dit allerinderste. Du finder hyggelige børnebøger, som med sikkerhed vil gøre lykke som både godnathistorier og som højtlæsning på skødet af Bedste. Du finder også gribende biografier, som kan give dig indsigt i personer, du før kun kendte på overfladen. Kort sagt: Vores udvalg af bøger er for alle – også på Black Friday. Udnyt alle de utroligt lave priser til at berige dit eget bibliotek med spændende bøger, du vil se frem til at fordybe dig i.

Kom julen i møde med gode tilbud

Det er en udbredt opfattelse, at Black Friday er dagen, hvor julehandlen for alvor sætter ind. Og det er da også umådeligt praktisk for dig at klare julegaverne med et snuptag til langt under de priser, du ellers ville give for produkterne. At ordne julegaverne på Black Friday kan således give en besparelse på både den økonomiske og tidsmæssige side af julegaveindkøbene. Priserne er i bund, og du slipper for julegaveræset i december måned. Da vores udvalg er så varieret, har du dermed også mulighed for rent faktisk at købe alle gaverne hos os. PC-spil til teenageren, parfume og skønhedsprodukter til kæresten eller konen, værktøj til gør-det-selv manden og meget andet. Du kan også tænke endnu mere forud og få klaret alle decembers kalender- eller adventsgaver i samme åndedrag. Så er hele julens gaveindkøb overstået, oven i købet til de favorable Black Friday-priser, og du kan bruge resten af december måned på at være sammen med dine nære uden at tænke på julegaver, der skal købes, køer, som skal forceres, og tykke vinterjakker i varme butikker. Når du benytter dig af Black Friday til at købe dine julegaver, vil du tværtimod opleve, at selvom det er et brag af en tilbudsfest, vil det stadig være helt og aldeles på dine præmisser. Du kan sidde i ro og mag, mens du vælger og vrager i alle de stærke tilbud og beslutter dig for, hvilke ting der skal ligge under træet og vente på at glæde en, du holder af. Endnu en fordel ved landets største tilbudsdag!

En event med dybe amerikanske rødder

Black Friday er en begivenhed, hvis oprindelse kan spores tilbage ad flere veje. Fælles for dem alle er dog, at de har deres oprindelse i USA. Black Friday falder altid dagen efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving, som ligger på den sidste torsdag i november. I 1960'erne stødte man første gang på navnet som en relation til Thanksgiving. I staten, Philadelphia, oplevede man, på netop denne dag, en massiv trafik af fodgængere, biler og cyklister. Det var en reaktion på den stilstand, som havde været i de fleste sektorer dagen før, pga. den nationale helligdag. Gaderne var denne fredag sorte af mennesker – deraf kommer navnet. Men begrebet har også en oprindelse, som har en endnu større historisk karakter: I 1869 forårsagede to guld-spekulanter et omfattende Wall Street-crack, som rystede den amerikanske finansverden. Begivenheden, som hændte en fredag, satte så dybe spor, at den fik navnet, Black Friday. Ud over disse to historiske rødder, kan begrebet Black Friday også føres tilbage til butikkernes handelsmæssige bogføring, fra før digitaliseringens tidsalder satte ind. Dengang var det almindelig praksis, at røde tal betød minus – og sorte tal betød plus. Butikkerne oplevede et mærkbart og særdeles markant boom i handlen på netop dagen efter Thanksgiving, og det skyldtes, at julesalget for alvor satte ind. Således, på denne fredag, skiftede tallene i regnskabsbøgerne fra røde til sorte. Black Friday er altså et begreb, som har rødder langt tilbage i den amerikanske handelsverden. Det er et begreb, som før i tiden blev anvendt om både positive og negative begivenheder, men faktum er, at Black Friday i dag dækker over noget helt særligt for dig som forbruger: En dag, hvor butikkerne bogstaveligt talt er sorte af tilbud! Og her hos CDON.COM er vi med, hvor det sker. Det bliver en tilbudsfest uden lige – og du er inviteret med!

Da Black Friday kom til Danmark

Selvom Black Friday har en bemærkelsesværdi oprindelse med flere rødder i USA, er det ikke mere end ca. 12 år siden, at denne dag, dagen efter Thanksgiving, udviklede sig til en national tilbuds- og shoppingdag. I 2004 oplevede man et af de største handelsbooms nogensinde, og siden har Black Friday kun udviklet sig mere og mere omfattende. I USA er det i nogle stater blevet en naturlig fridag, som således giver endnu større grundlag for at bruge dagen til at shoppe vilde tilbud i butikkerne. Det er derudover almindeligt kendt, at der uden for de store indkøbscentre og butikker danner sig enorme horder af handlende på tilbudsjagt, som nærmest vælter hele butikken, når dørene åbnes ind til tilbudsmekkaet. Gaderne er netop – om ikke mere – sorte af mennesker, som man oplevede det i Philadephia, dengang i 60'erne, da begrebet blev introduceret. På trods af Black Fridays enorme popularitet i USA startede det kun for få år siden i Danmark og vi – CDON.COM – var med blandt de første butikker i 2012, som tilbød danskerne kanontilbud på Black Friday. Siden da er det dog gået stærkt, og nu er der mange både fysiske og online butikker, som er med på Black Friday-bølgen. Fænomenet er nu almindeligt kendt hos mange danskere, som da også har taget muligheden for enorme besparelser til sig. Black Friday er den største dag på året for dig, der elsker tilbud. Benyt dig endelig af det her hos CDON.COM, hvor vi viderefører den amerikanske tradition med ligeså ekstraordinært skarpe tilbud, som butikkerne i USA kan tilbyde de amerikanske forbrugere.

Tilbud, der skaber glæde i lang tid fremover

Black Friday er din dag; den tilhører dig som forbruger. Hos CDON.COM ser vi Black Friday som en dag fyldt med mulighed for at føre vores største målsætning ud i livet på en helt unik måde; nemlig at kunne tilbyde dig så solide tilbud, at du næsten vil føle, du har fået dine nyerhvervede ting forærende. Når du står og laver mad på din nye pande, du købte på Black Friday hos CDON.COM, vil glæden kun være større, når du tænker på, hvordan du har fået en kvalitetspande købt med en kæmpe besparelse. Når du forærer ungerne deres julegaver, og du ser deres glade ansigter, når de rykker papiret af pakken, vil du kunne tænke på, hvordan du pga. af Black Fridays skarpe tilbud har kunnet give dem de fedeste julegaver uden noget større indgreb i økonomien. Og når din gamle PC er blevet skiftet ud med en ny, hurtigere og mere handy model, vil tanken om, hvor stort et kup, den nye PC egentlig er, strejfe dig og efterlade et spor af rendyrket glæde. På Black Friday er et tilbud ikke bare et tilbud. Det er et decideret scoop, som du vil huske i lang tid fremover. Her hos CDON.COM kan vi næsten ikke vente med at få dagen skudt i gang d. 25. november. Nedtællingen er begyndt, og vi kan ikke gøre andet end at vente i spænding, mens vi forbereder alle de forskellige tiltag, vi kan gøre for at give dig de bedste besparelser på dagen. Black Friday er et tilbudsgilde for forbrugerne – skal du med?