Tryllebundet

(Pocket)

Tryllebundet (Pocket)
Tip en ven

Tip en ven

139 kr

Forventet leveringstid:  6-9 arbejdsdage

Sælges af Adlibris

Dette produkt sælges af Adlibris.
Mere fra Adlibris.

Adlibris er en samarbejdspartner på CDON Marketplace.

Fragt: 29 kr

Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte.

Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået?

I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig mulig.

Tryllebundet er tre magiske historier om den lidenskabelige besættelse, der vokser frem mellem Max og Victoria, selv om alle odds er imod dem. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sylvia Day, der blandt andet har haft overvældende succes med sin Crossfire-serie i Danmark.

Om forfatteren:
Sylvia Day er # 1 på New York Times´ bestsellerliste og # 1 international bestseller forfatter til talrige prisvindende romaner oversat til 39 sprog. Hun topper bestsellerlisterne i mere end 15 lande, hun er elsket af læsere på tværs af genrer, og der er trykt millioner af hendes bøger. Hun er nomineret til the Goodreads Choice Award for Best Author og hendes romaner er udpeget til Amazon´s best of the Year in Romance.
Forlag: POLITIKEN  Kategori: Diverse, Almen skønlitteratur 
Forventet leveringstid: 6-9 arbejdsdage  Indbindingstype: Pocket 
ISBN: 9788740015393  Antal sider: 180 
Sprog: Dansk     
Titel: Tryllebundet  Forfatter: Sylvia Day  
Releasedato: 2014-01-01  Serie:  
Edition:  
Oversættere: Louise Ardenfelt Ravnild

Giv os din mening, skriv en omtale!

Skriv en anmeldelse
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

En helt anderledes bog indenfor erotisk skønlitteratur. Da jeg fik den i hænderne tænkte jeg nej ikke sådan noget, hvad er da det for noget underligt noget med hekse og troldmænd? Det slet ikke mig. Men det er virkelig en historie der fænger og man kan ikke lægge den fra sig igen før sidste side er vendt. Så det er godt bogen ikke er så tyk :-) Jeg blev "Tryllebundet" og giver denne bog 5 stjerner, den er i den grad bedre end de andre bøger jeg har læst af Sylvia Day.

Blogget om Tryllebundet

Flere titler med Sylvia day

Vis alle